پیوند ها
نظرسنجی سایت
آمار بازدید سایت
گزارش کارآموزی واحد تولیدی عرقیات گیاهی شرکت گلچکان زمانی
مشخصات فایل گزارش کارآموزی:
فرمت: وورد، Word تایپ شده ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحات: 38 صفحه
قسمتی از متن گزارش کارآموزی:
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
اهداف
انبار مواد اولیه
تاسیسات
کوره ی بخار 10 تنی
دستگاه تصفیه ی آب
ژنراتور برق
کمپرسور باد
وسايل و تجهيزات
ديگ تقطير و لوله هاي رابط و سرد كننده
منابع حرارتي
مخازن جمع آوري و نگهداري عرقيات
واحد تولیدی عرقیات گیاهی
تولید گلاب
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی گلاب
ناپذیرفتنی ها
بسته بندي
نمونه گيري
واحد تولیدی سرکه
واحد تولیدی آبلیمو و آبغوره
بخش دریافت
بخش پاستور وهموژن
بسته بندی
مسائل زیست محیطی و بهداشت محیط وکارکنان کارخانه
دفع تفاله هاي باقيمانده
دفع فاضلاب
آب مصرفي جهت عرق گيري
خدمات ايمني
بهداشت محيط كار
بهداشت كاركنان
آزمایشگاه کنترل کیفی
ازمایشگاه میکروبی
منابع و مآخذ
واحد تولیدی عرقیات گیاهی
در این واحد 8 عدد کپسول (برج) تقطیر وجود دارد، که 3 عدد کپسول ظرفیت 5 تنی ،4 عدد کپسول ظرفیت 3 تنی و1 عدد کپسول هم ظرفیت 3.5 تنی از مواد را دارند. از هر کپسول تقطیر یک نوع محصول برداشت میشود یعنی به طور همزمان در این واحد 8 محصول متفاوت توسط برجهای تقطیر تولید میشود. برداشت محصول(عرقیجات) در این واحد به این صورت است که هر 12ساعت از هر برج تقطیر 1 تن محصول برداشت میشود. کپسولهای تقطیر [1]PLC به طور کاملا خودکار کار میکنند. همچنین راکتورهای موجود در این واحد به صورت ناپیوسته کار میکنند. در این واحد برای خنک نگه داشتن تجهیزات از خنک کننده[2] ها استفاده شده است، که هر دو نوع دمشی و مکشی در بخش عرقیات قابل مشاهده است. سیستم کنترلی دستگاهها تمام اتوماتیک بوده و ساخت ایران می باشد.
در این واحد گیاهان خشک توسط بالابر به قسمت فوقانی منتقل میشوند و توسط سطح سنج، آب وارد برج های تقطیر میشود و دستگاه برای شروع تقطیر[3] آماده می گردد. به وسیله بخار، محصول داخل برج به دمای جوش می رسد و بخارات داخل برج تقطیر را تامین میکند. هوا در بخارات حل میشود و توسط بخار از بالای برج خارج می شود. کندانسور در قسمت بالایی برج، بخارات را تبدیل به مایع می کند. سپس عرق خروجی وارد پارچ دکانتور می شود و به 2 بخش اسانس محلول در آب (درقسمت زیرین ) و نامحلول در آب (در قسمت فوقانی ) تقسیم میشود . اسانس های نامحلول به عنوان طعم دهنده استفاده می شوند. همچنین بوی حاصله از این مواد به خوبی در عرقیات قابل استشمام است.
در پایان از عرقیات تولیدی نمونه برداری شده وبه قسمت آزمایشگاه کنترل کیفی برای انجام تست منتقل میشوند و در صورت تایید به واحد بسته بندی منتقل میشوند. در قسمت عرقیات استانداردی به منظور تعیین نسبت آب و مواد گیاهی وجود ندارد و استانداردهای کارخانجات متفاوت میباشد اما برای گلاب به طور استاندارد، در گلاب سبک %12 و گلاب سنگین 25% است.
مشخصات بیشتر فایل گزارش کارآموزی:
فونت متن: بی نازنین B Nazanin
اندازه قلم متن: 16
تعداد کلمات: 3749
کادر بندی: دارد
فهرست بندی: دارد
تصاویر مرتبط: دارد
تهیه شده توسط سایت فایلکده برتر
مبلغ واقعی 26,375 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 21,100 تومان
برچسب های مهم